Update: Bethesda opent nieuwe F2P-studio in Austin | Gamer.nl

Update: Bethesda opent nieuwe F2P-studio in Austin | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Update: Volgens een vacature die online is verschenen, is Battlecry Studios op zoek naar een Monetisation Designer. Deze Monetisation Designer gaat werken aan een nieuwe online game en moet "veel verstand hebben van de monetisatie in free-to-play games" omdat er een balans moet worden gevonden tu en gratis en betaalde valuta in de game-economie.

Origineel bericht: Vogel heeft onder andere gewerkt bij BioWare, waar hij executive producer was van Star Wars: The Old Republic. Daarvoor werkte hij aan spellen als Ultima Online en Star Wars Galaxies. "Ik heb Bethesda's benadering van het maken van grote, originele games altijd al bewonderd", aldus Vogel. "Het is een pa ie die ik deel en ik kijk ernaar uit om een team op te bouwen van goede ontwikkelaars die net als ik creatieve energie stoppen in de games die we zullen maken."

Het is nog niet bekend waar Battlecry Studios aan gaat werken. Momenteel worden nog ervaren medewerkers gezocht om sleutelposities te bekleden in een onaangekondigd project.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou