Update: Assassin's Creed: Unity verschijnt 28 oktober | Gamer.nl

Update: Assassin's Creed: Unity verschijnt 28 oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Update: De Collector's Edition bevat de soundtrack van de game, een boekje met concept art, een 40 centimeter groot standbeeldje van Arno en twee singleplayer mi ies.

Origineel bericht: In dezelfde blog vermeldt Ubisoft dat spelers vrienden kunnen uitnodigen in hun game of meedoen met anderen om verhalende mi ies te spelen. Dit lijkt te bevestigen dat het om een lo taande modus gaat en niet een singleplayer die coöperatief gespeeld kan worden. Spelers kunnen de voortgang van hun personage uit de singleplayer wel meenemen naar de online coöp.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou