Update: App niet meer nodig voor kistjes Assassin's Creed: Unity | Gamer.nl

Update: App niet meer nodig voor kistjes Assassin's Creed: Unity | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Update: patch 5 is al uit op de PlayStation 4 en Xbox One, Ubisoft tweet dat de patch voor pc is uitgesteld. Deze had eigenlijk 19 februari uit moeten komen. De uitgever komt binnenkort met meer nieuws.

Oorspronkelijk bericht: Voorheen waren sommige kistjes verspreid over Parijs alleen te openen wanneer spelers de A a in's Creed: Unity-app hadden. Deze was beschikbaar voor iOS, Android, Windows Phone en als Windows Store-app.

De app biedt spelers een interactieve driedimensionale kaart van Parijs, puzzels om op te lo en en de mogelijkheid om A a ins te rekruteren en op mi ies te sturen. Door minigames in de app te spelen, konden spelers kistjes in A a in's Creed: Unity vrijspelen met onder andere geld en uitrusting.

Ubisoft laat ook weten dat de A a in's Creed Initiates-website ook niet meer nodig is om specifieke kistjes te openen. Op deze website moesten spelers een account en een personage aanmaken. De site synchoniseert met de progre ie van spelers en op basis daarvan ontgrendelde de game speciale kisten die anders niet te openen waren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou