Untitled Goose Game komt dit jaar fysiek uit

Untitled Goose Game komt dit jaar fysiek uit

Later dit jaar komt Untitled Goose Game fysiek uit op PlayStation 4 en Switch.

Dat werd aangekondigd door iam8bit tijdens de Day of the Devs-livestream. In samenwerking met Skybound Games en ontwikkelaar House House bevat de fysieke versie een met de hand getekende kaart, een catalogus van 24 pagina's en een 'No Goose'-sticker. Het gehele pakket is van milieuvriendelijk materiaal gemaakt. Later dit jaar komt ook de soundtrack uit op gerecyclede vinyl.

Er zijn nog geen precieze data voor de fysieke edities en de soundtrack bekendgemaakt, maar het moet ergens in het derde kwartaal van dit jaar verschepen. Reserveren kan via de iam8bit-website.

Untitled Goose Game laat spelers een gans besturen die losgaat in een nietsvermoedend dorp. In de game loopt men door verschillende gebieden van een stad, van de achtertuinen van inwoners tot winkelstraten. Als gans is het de bedoeling om allerlei objecten te stelen, streken uit te halen en vooral veel mensen lastig te vallen.

Untitled Goose Game
Untitled Goose Game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt fijn dat deze in gamepass zit, vond er weinig aan en had het zonde van mijn geld gevonden. Gamepass is echt perfect om games te proberen, door gamepass speel ik nu weer veel race games terwijl ik al 10 jaar geen race game heb gekocht, die hebben me weer positief verrast en nu wil ik Dirt 5 gaan kopen als de reviews goed zijn.

0

Aanbevolen voor jou