Uno komt 6 november naar de WiiWare en DSiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het kaartspel is het mogelijk om met maximaal zes mensen online te spelen. Daarnaast is er ook de optie om het tegen de computer op te nemen. Er zijn verschillende achtergronden en kaartontwerpen vrij te spelen en spelopties als 7-0 en Jump-in beschikbaar.

Voor de DSi-gebruikers is er de mogelijkheid om de microfoon van de handheld te gebruiken om te communiceren met de andere spelers. De camera kan worden gebruikt om de persoonlijke verschijning in de game aan te pa en. De Wii-gebruikers kunnen spelen met hun Mii-personage. Uno verschijnt 6 november op WiiWare en DSiWare.

Platformen

Ontwikkelaar Gameloft bracht Uno in 2006 al uit voor Xbox Live Arcade. In 2008 verscheen het spel ook voor de iPod en iPhone en eerder deze maand op PlayStation Network. Daarnaast is Uno ook voor de PSP aangekondigd, maar wanneer deze beschikbaar komt is niet bekend.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou