Uniqlo organiseert wedstrijd voor Nintendo-t-shirtdesigns | Gamer.nl

Uniqlo organiseert wedstrijd voor Nintendo-t-shirtdesigns | Gamer.nl

Uniqlo's jaarlijkse T-shirt Grand Prix-wedstrijd staat dit jaar in het teken van Nintendo. Deelnemers kunnen zelfgemaakte t-shirtontwerpen van Nintendo insturen en kans maken op een geldprijs en NX-console.

De competitie loopt vanaf vandaag tot 31 augustus. Deelname is open voor iedereen, ongeacht leeftijd of land. De winnende designs worden door Uniqlo echt geproduceerd en zullen in de lente van 2017 in de winkels liggen.

Shigeru Miyamoto, gamedesigner en vertegenwoordigend directeur bij Nintendo, zal jureren. De winnaars van de eerste en tweede prijs ontvangen een geldbedrag van respectievelijk 8900 euro en 2600 euro. Daarnaast mogen zij naar de winnaarsceremonie in Kioto waar Miyamoto te gast zal zijn en krijgen zij een Nintendo NX, Nintendo's nieuwe console die nog onthuld moet worden.

Op de site staan de regels voor deelname uitgebreid beschreven. Deelnemers mogen geen officiële artwork van Nintendo gebruiken voor hun designs, maar moeten hun eigen ontwerpen verzorgen. Enkel designs gebaseerd op Mario, Zelda, Pokémon, Animal Cro ing, Star Fox, Pikmin, Metroid, Kirby, Donkey Kong en Splatoon zijn toegestaan.

Het Japanse kledingbedrijf Uniqlo organiseert ieder jaar een designwedstrijd voor t-shirts. In 2014 was het thema Star Wars. Vorig jaar stond de wedstrijd in het teken van Pixar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou