Uncharted komt mogelijk naar de PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naughty Dog's directeur Evan Wells meldde eerder al intere e te hebben in het ontwikkelen van een PSP-game. "Ik denk dat het fantastisch zou zijn om [Uncharted] naar de PSP te kunnen brengen", aldus Wells op de Game Developers Conference in San Fransisco afgelopen maart.

"Ieder avontuur van Drake is een verhaal op zich en ik denk dat we dit makkelijk kunnen overzetten naar de PSP, maar we willen wel samen werken met een andere studio om dit te realiseren", aldus Wells. "Als we geen partner kunnen vinden, moeten we mi chien toch op zoek naar een budget om het zelf te doen." De werkzaamheden die Weston op zijn LinkedIn profiel heeft staan duiden er dus op dat Naughty Dog mi chien zelf aan een Uncharted-game voor de PSP werkt.

Uncharted: Drake's Fortune en Uncharted 2: Among Thieves kwamen respectievelijk in 2007 en 2009 uit op de PlayStation 3. De games draaien om avonturier Nathan Drake, die de wereld over reist om waardevolle schatten te vinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou