Vijfde regisseur verlaat Uncharted-film

Vijfde regisseur verlaat Uncharted-film

De Uncharted-fim is al enige tijd in productie en er zijn al meerdere regisseurs opgestapt. Inmiddels heeft de huidige regisseur, Dan Trachtenberg, ook laten weten dat hij ermee stopt.

Sony is echter nog steeds van plan om de Uncharted-reeks te verfilmen, maar niet langer met Dan Trachtenberg. Er is namelijk bekendgemaakt dat Trachtenberg zich officieel terug heeft getrokken uit de Uncharted-verfilming. Vooralsnog is er geen opvolger aangewezen.

Trachtenberg heeft laatst nog de pilot-aflevering van The Boys geregisseerd, maar het is niet helemaal duidelijk waarom Trachtenberg zich teruggetrokken heeft. Playstation Productions, het officiële media bedrijf van Sony, staat nog altijd achter het idee van de een verfilmde Uncharted-versie. De film werd al in 2014 aangekondigd en sindsdien verloor de film vijf regisseurs.

The Nathan Drake Collection

Tom Holland blijft echter gewoon de rol van Nathan Drake bekleden en aangezien hij niet meer voor gaat komen in de MCU, heeft hij vast genoeg tijd voor de Uncharted-film. De releasedate die eerder werd aangekondigd komt namelijk steeds dichterbij. Het idee is namelijk dat de film in december 2020 in de bioscopen gaat draaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nog een bewijs dat Sony niet best is in het maken van films, ze proberen deze film nu al meer dan 10 jaar van de grond te krijgen. Tom Holland is een goeie acteur maar past helemaal niet in deze rol dus ook daar slaan ze de plank helemaal mis, Nathan Drake is veel ouder dan Holland met zijn babyface

0

@fonsrutte De laatste Star Trek's met de baby-crew hebben voor mij ook niet gewerkt ;) Maar acteurs moeten tegenwoordig weer sexy zijn in plaats van geloofwaardig...

0
test

@Martijn_M En voor mij dus wel, vind die Star Trek leuker dan de laatste films die er voor kwamen, zeker nemisis was een bagger film..

0
test

@fonsrutte Wat een dikke onzin zeg.. Er zijn genoeg films waar het heel lang heeft geduurd voordat deze werkelijk op het doek te zien is. Maar Sony heeft dus in hun kop dat als ze Tom Holland gebruiken, ze heeeeeel lang films zouden kunnen maken obv Uncharted.. Maar het probleem is niet zozeer Tom Holland, het probleem is dat ze dus met een 'tiener' willen beginnen. Het is dus niet de bedoeling dat Tom Holland een volwassen Drake zou gaan spelen. Wat mij betreft schrappen ze deze versie (voorlopig) en geven ze het team dat de short heeft gedaan met Nathan Fillion een kans, inclusief natuurlijk Nathan Fillion in de hoofdrol.. En anders..... Moeten ze maar eens aankloppen bij Stephen Sommers.. Die man is een meester in actie/avonturen films..

0
test

@fonsrutte Dat Nathan Drake ouder is in de games dan Tom Holland nu is is gewoon slecht kritiek, want het is al jaren bekend dat hij een jongere Drake gaat spelen.

0
test

Lekker mee stoppen of uit handen geven dit.

0

@garciagarcia Precies, dat pakte met Spider-man ook goed uit, Marvel maakte betere Spider-Man films dan Sony ooit zou kunnen. Maar nu denkt Sony het toch beter te kunnen, we gaan het zien met de volgende Spider-Man films die weer door Sony gemaakt gaan worden.

0
test

@fonsrutte Sorry hoor, maar ik vind de Marvel Spider-man's niet veel beter dan de andere.. Vond zelfs heel irritant in Civil War, wat ik sowieso al een grote baggerfilm vond.. En het is niet zo zeer dat Sony denkt beter te kunnen, ze kunnen gewoon de betreffende producer nu niet gebruiken, en DAT was sowieso dus ook 1 van de dingen bij de deal, Feige zou veel minder tijd krijgen van Disney om nog aan die Spider-man films te werken, toch wilde Disney dan 50/50 doen.. Vergis je niet hoor, die nieuwe spider-mans zijn voor een groot deel gewoon gemaakt door Sony bedrijven..

0

Aanbevolen voor jou