Uncharted-film verliest mogelijk wederom zijn regisseur

Uncharted-film verliest mogelijk wederom zijn regisseur

Het is waarschijnlijk dat de aankomende verfilming van de Uncharted-reeks wederom zijn regisseur verliest.

Dat meldt Deadline. De meest recente regisseur die aan de film is gekoppeld, is Travis Knight - bekend van Bumblebee. De productie van de film zou moeten worden uitgesteld vanwege het schema van acteur Tom Holland. Hij heeft het te druk met de Spider-Man-films, waarin hij de titulaire held speelt, terwijl hij in de Uncharted-film een nog jonge Nathan Drake moet vertolken.

Volgens bronnen van Deadline is Sony nog altijd van plan om de film te maken met een nieuwe regisseur. Ook zouden Tom Holland en Mark Wahlberg (als Sully) aan het project blijven verbonden.

De Uncharted-film werd al in 2014 aangekondigd. Deze zomer vertrok de vijfde regisseur, Dan Trachtenberg, en werd Travis Knight ingeschakeld. Eerder dit jaar werd gemeld dat de film eind 2020 in de bioscoop moet draaien, maar mocht het bericht van Deadline kloppen, dan lijkt dat nu zeer onwaarschijnlijk.

7: Uncharted 4 A Thief's End Review

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze zo door gaan zijn alle acteurs te oud voor hun rol, Hebben we straks een vertrekkende cast maar dan blijft de regisseur :)

0
test

@Jumpman If is de cast wat betreft leeftijd gelijk aan wat 'wij' willen zien.. Dus niet meer een f-ing 'teen' drake, maar gewoon zoals in de eerste game, fatsoenlijk volwassen.

0

Dit is natuurlijk gedoemd te mislukken

0

Aanbevolen voor jou