Uncharted-collectie officieel aangekondigd, eerste trailer | Gamer.nl

Uncharted-collectie officieel aangekondigd, eerste trailer | Gamer.nl

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft Uncharted: The Nathan Drake Collection officieel aangekondigd. De game geeft toegang tot de bèta van Uncharted 4: A Thief's End.

In een tweet laat Naughty Dog weten dat UnchartedL The Nathan Drake Collection op 7 oktober verschijnt voor PlayStation 4. In de collectie zitten de singleplayermodi van de drie Uncharted-games die op PlayStation 3 zijn verschenen, namelijk Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake's Deception.

Mensen die de game kopen krijgen toegang tot de multiplayerbèta van Uncharted 4: A Thief's End. Die game verschijnt volgend jaar voor PlayStation 4. Verdere details over de collectie zijn nog niet bekend.

Eerder vandaag stond een advertentie voor de collectie op de mobiele PlayStation Store-website, terwijl de game nog niet was aangekondigd. 

De Uncharted-reeks draait om avonturier Nathan Drake, die de wereld afreist om schatten te zoeken en een zakcentje bij te verdienen. Onderweg belandt hij in actievolle situaties en krijgt hij meer dan eens te maken met het paranormale.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou