Uncharted 3-patch voegt tweede richtoptie toe | Gamer.nl

Uncharted 3-patch voegt tweede richtoptie toe | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De secondaire richtoptie brengt de manier waarop vuurgevechten in de game aanvoelen dichter bij hoe dit in Uncharted 2 is. Naughty Dog werkte voor het toevoegen van deze optie samen met vier Uncharted-fans die naar het kantoor van de ontwikkelaar zijn afgereisd om feedback te geven. 

"We lieten ze een voor- en na[-situatie] zien zonder ze te vertellen wat er was aangepast en keken hoe ze de alternatieve optie vonden", aldus community manager Arne Meyer. "Als onderdeel van dat proces hebben we feedback van die dag direct doorgevoerd om zo nog meer dingen aan te pa en dan wat we oorspronkelijk hadden veranderd. 

Meyer benadrukt dat de patch niet het gehele richtsysteem vervangt maar alleen een secundaire richtoptie toevoegt. Daarnaast worden nog enkele, nog niet bekendgemaakte aanpa ingen gedaan aan het spel. Er is nog niet aangekondigd wanneer de update precies verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou