Uncharted 3 maandag te zien in Amerikaanse televisieshow | Gamer.nl

Uncharted 3 maandag te zien in Amerikaanse televisieshow | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De eerste live demo van Uncharted 3 op 13 december tijdens Late Night, stel je DVD-recorder maar alvast in", aldus Fallon, die dit jaar al aan verschillende games aandacht heeft gegeven tijdens zijn show. Zo kwamen onder meer Donkey Kong, Need for Speed: Hot Pursuit en Killzone 3 voorbij en kwam Cliff Bleszinski in de uitzending om het derde deel in de Gears of War-serie aan te kondigen.

Woestijn

Uncharted 3 werd gisteren eindelijk bevestigd, na flinke geruchten dat het derde deel in Naughty Dog's actieavontuur tijdens de Spike TV Video Game Awards die morgen plaatsvinden zou worden aangekondigd. Entertainment Weekly had de eer om als eerste te zien wat Naughty Dog de afgelopen maanden gedaan heeft en zag een woestijnachtig landschap als nieuw toneel voor hoofdrolspeler Nathan Drake.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou