Uncharted 2 krijgt nieuwe speelvelden, skins en trophies | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de Verenigde Staten gaat de update in totaal 5,99 dollar kosten, of 3,99 dollar voor de speelvelden en 2,99 dollar voor de skins. Zowel de speelvelden als de skins zijn gebaseerd op het eerste deel van Uncharted.

Het eerste speelveld, genaamd Flooded Ruins, speelt zich af rondom het tolhuis van deel één tijdens een bliksemstorm. In The Facility speel je in het dok van de onderzeeboot uit Uncharted. De skins die worden toegevoegd, zijn van Drake, Elena, Navarro, Eddie Raja, Gabriel Roman en de piraat Javier.

Trofeeën

Bovendien voegt ontwikkelaar Naughty Dog medailles en trophies toe voor de mulitplayer van Uncharted 2. Deze zijn bedoeld voor de fanatiekere online spelers. Op 25 februari kan men deze toevoegingen tegemoet zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou