Uitslag Fifa-wedstrijd wordt bepaald door steen-papier-schaar

Uitslag Fifa-wedstrijd wordt bepaald door steen-papier-schaar

De winnaar van de kwalificatiewedstrijd tussen Shaun ‘Brandsha’ Galea en Hasan ‘Hasoo19’ Eker werd niet bepaald door middel van Fifa-vaardigheden. De twee moesten na het uitvallen van de online Fifa-server de winnaar bepalen met steen, papier, schaar.

Brandsha stond met 2-0 voor toen de servers van EA het begaven. Toen het duidelijk werd dat de wedstrijd niet meer hervat kon worden, nam EA het besluit dat de twee Fifa-spelers het moesten uitvechten met steen-papier-schaar in plaats van het verplaatsen van de wedstrijd naar een ander moment. Dit zorgde ervoor dat Brandsha uiteindelijk verloor met 3-1.

Eker heeft op Twitter enthousiast gereageerd op zijn unieke overwinning, terwijl Brandsha zijn onvrede uit over de slechte online-servers van Fifa. Je kan beide reacties hieronder lezen.

Fifa-fans hebben verontwaardigd gereageerd op de keuze van EA. Zij vinden dat de ontwikkelaar verantwoordelijkheid had moeten nemen voor de slechte servers en de wedstrijd had moeten verplaatsen naar een ander moment.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hadden ze op zn minst een 2 - 0 voorsprong moeten geven op die kerel

0
test

Het stond al 2-0 voor Brandsha, had hem gewoon die win gegeven, is altijd nog beter dan steen papier schaar...

0

Aanbevolen voor jou