"Uitgevers beslissen wanneer producten op PS Store komen" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De besli ing over wanneer en of een game in de verkoop gaat ligt bij elke individuele uitgever", aldus Angela Madronero, de Europese manager van de PlayStation Store, op PlayStation Blog. Volgens haar probeert Sony haar eigen materiaal "tegelijk over alle PlayStation Stores te verspreiden", maar heeft het bedrijf niets te zeggen over producten van derde partijen.

Ook technische mankementen, problemen met rechten en de vraag naar lokalisatie worden door Madronero als redenen genoemd voor vertragingen die zich kunnen voordoen.

Zoek de demo

De grootste klacht van mensen die op haar artikel op PlayStation Blog reageerden, was het gemis van een duidelijk afgebakend gedeelte voor demo's in de Europese PlayStation Store. In plaats daarvan zijn nieuwe demo's te vinden in het gedeelte waarin alle nieuwe producten worden getoond.

Volgens Madronero blijkt uit onderzoek dat er in Europa net zoveel demo's worden gedownload als in de Verenigde Staten. Hieruit blijkt volgens haar dat gebruikers de demo's goed kunnen vinden en is het zodoende niet nodig de structuur van de PlayStation Store in dit opzicht aan te pa en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou