Skyrim-mod verbetert steden na bijna vier jaar ontwikkeltijd | Gamer.nl

Skyrim-mod verbetert steden na bijna vier jaar ontwikkeltijd | Gamer.nl

Een nieuwe mod voor The Elder Scrolls 5: Skyrim verbetert meerdere steden in de game en voegt ook nederzettingen toe aan de map. De mod heeft de naam Holds: The City Overhaul is was bijna vier jaar in ontwikkeling.

Volgens de maker worden een aantal elementen verbeterd die in Skyrim minder aandacht hebben ontvangen dan in eerdere Elder Scrolls-games. De mod bevat volledig nieuwe versies van de steden Falkreath, Winterhold en Dawnstar en voegt meerdere nederzettingen toe in afgelegen delen van de wereld. 

Hiernaast is er een groot aantal vernieuwingen doorgevoerd waaronder verbeterde architectuur, kleding en compleet nieuwe boeken. Verder zijn nieuwe personages aanwezig die ieder een achtergrondverhaal, dagelijkse routine en eigen huis hebben.

Het project is in ontwikkeling sinds november 2012. De maker hoopt de folklore uit Skyrim intact te houden en tegelijkertijd nieuwe verhalen voor de verschillende locaties te creëren. Voor het spelen van de mod wordt aangeraden een nieuwe savegame te starten, om te voorkomen dat bugs verschijnen doordat de game refereert naar de oude locaties. De mod heeft een totale grootte van 4GB en is te vinden op NexusMods. In de onderstaande video is de Holds: The City Overhaul-mod in actie te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou