Uitbreiding voor Shovel Knight aangekondigd | Gamer.nl

Uitbreiding voor Shovel Knight aangekondigd | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

In de gratis uitbreiding, getiteld Plague of Shadows, vertolkt een van de eindbazen uit het origineel de hoofdrol. Als Plague Knight ga je opzoek naar ingrediënten om Serum Supernus, de ultieme toverdrank, te maken. Hiervoor nemen spelers het op tegen de voormalige compagnons van Plague Knight. De andere eindbazen uit het origineel.

Shovel Knight: Plague of Shadows bevat daarnaast een nieuwe speelstijl, de mogelijkheid om voorwerpen te maken en nieuwe vijanden. Het spel staat gepland voor het tweede kwartaal dit jaar en verschijnt op Wii U, 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, pc en Mac.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou