Uitbreiding Red Alert 3 & Bubble Bobble deze week op XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Commander's Challenge schotelt vijftig singleplayermi ies voor die eerder al in de PC-uitbreiding Red Alert 3: Uprising te vinden waren. De uitbreiding introduceert nieuwe eenheden zoals de Giga Fortre , Desolator en de Cryo Legionnaire. Het spel verschijnt als een stand-alone uitbreiding op Xbox Live Arcade. Dit betekent dat het originele spel niet nodig is om de nieuwe mi ies te spelen.

De Xbox 360-versie zal een prijskaartje dragen van 800 Microsoft-punten (ongeveer 9,60 euro) en de PlayStation 3-versie zal voor 9.99 dollar verkrijgbaar zijn. Een Europese prijs is nog niet bekendgemaakt.

Bubble Bobble

Bubble Bobble Neo! is een remake van de arcade-platformer Bubble Bobble uit 1986. De remake heeft een coöpmodus voor vier spelers en bevat driedimensionale personages. Verder zijn er nieuwe letters om te sparen en enkele aangepaste levels. Het spel heeft een prijskaartje van 800 Microsoft-punten (9,60 euro).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou