UFC Undisputed 3 komt in 2012 | Gamer.nl

UFC Undisputed 3 komt in 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De belangrijkste nieuwe feature in UFC Undisputed 3 is de PRIDE-modus. Het is de eerste keer dat het PRIDE-toernooi in UFC Undisputed zit. Deze modus bevat de officiële Japanse MMA-omgevingen, omroepers en spelregels. Zo kun je hier kopstoten uitdelen en de zogenoemde 'soccer-kick' uitdelen, iets wat bijandere UFC-gevechten niet is toegestaan.

UFC Undisputed 3 bevat ook nieuwe finishing moves en dankzij nieuwe camerastandpunten wordt de sport beter in beeld gebracht. Zo zullen gezichtsuitdrukkingen beter worden getoond en zijn entrees spectaculairder. Ook is UFC Undisputed 3 toegankelijker voor nieuwkomers. Speciaal voor nieuwe spelers bevat de game een aparte besturingsinstelling. UFC Undisputed 3 bevat ruim honderdvijftig vechters, waaronder vechters uit de nieuwe Featherweight- en Bantamweight-kla en.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou