Ubisoft wil meer tijd nemen voor Assassin's Creed Valhalla-updates

Ubisoft wil meer tijd nemen voor Assassin's Creed Valhalla-updates

Ubisoft laat weten meer tijd te willen nemen voor het ontwikkelen en uitbrengen van titelupdates voor Assassin's Creed Valhalla.

Dat laat het bedrijf weten in een nieuwe blogpost. "We hebben een aantal wijzigingen aangebracht in ons productieproces en aan onze tools zodat we meer robuuste updates kunnen leveren, waarover later meer. We verschuiven ook van een 4-weken naar een 5-weken titelupdate-releaseschema, zodat we grondiger kunnen testen en bijschaven."

Als gevolg hiervan komt update 1.2.1 pas op 27 april uit. Zoals eerder aangekondigd verschijnt de eerste betaalde uitbreiding voor Valhalla, Wrath of the Druids, nu op 13 mei.

"Onze community staat centraal in alles wat we doen en we streven er altijd naar om jullie geweldige ervaringen te bieden", zo meldt Ubisoft. "Dat gezegd hebbende, beseffen we dat sommige van onze recente titelupdates misschien niet hebben voldaan aan jullie verwachtingen of onze standaard."

Daarnaast deelde het bedrijf via de blogpost een tijdlijn van aankomende content voor Assassin's Creed Valhalla. Na update 1.2.1 en Wrath of the Druids verschijnt ergens aan het einde van deze lente titelupdate 1.2.2, gevold door een nieuwe gamemodus.

Assassin's Creed Valhalla

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja, ik heb hem helemaal uitgespeeld en nu heb ik er wel genoeg van voorlopig. Op een of andere manier wordt ik niet warm van deze updates. Het maakt geen enkel verschil wat voor wapens of harnas je aanhebt op het laatst dus de gameplay wordt saai (verder prima game) en het grote verhaal is klaar. Een update is gewoon de zoveelste missie...

0
test

Mooie game en veel plezier mee gehad maar ben er ook klaar mee nu. Wordt inderdaad meer van hetzelfde. Op een gegeven heb je het wel gehad en gezien...

0

@The_Scratcher die games hoeven ook helemaal niet zo lang. Maak die game korter, scheelt qua productiekosten en de gamer heeft ook idee dat ze een game hebben uitgespeeld

0

@Ziminar Alsof Ubisoft sowieso veel tijd in missies stopt. 95% zijn fetch missies

0
test

@Ziminar ben ik het wel mee eens ja. Moest me op een gegeven moment echt dwingen om hem nog uit te spelen want het boeide me nauwelijks nog. De game is gewoon te groot en wordt op een gegeven moment eentonig. Wil zwijgen dat ik hier nog extra uitgebreide story dlc content voor hoef. Boeit me echt nul komma nul. Groot is niet altijd beter en daar is dit helaas weer het zoveelste perfecte voorbeeld van.

0

Aanbevolen voor jou