Ubisoft Toronto heeft plannen voor vijf grote titels | Gamer.nl

Ubisoft Toronto heeft plannen voor vijf grote titels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Raymond gaf verder aan dat Ubisoft Toronto zich uitsluitend gaat richten op het maken van dergelijk grote titels. "Ik kan nog niets specifieks onthullen en we willen niet op de zaken vooruitlopen maar inderdaad, dat is het plan. De grootste aantrekkingskracht is dat we alle voordelen kunnen benutten van het opstarten van een studio. Als ontwikkelaars ambitie hebben om aan grote projecten te werken en ze de mogelijkheid zoeken om dat te kunnen realiseren, dan is Ubisoft Toronto de aangewezen plek voor hen", aldus Raymond. 

Raymond wil de vestiging van Ubisoft in Toronto binnen tien jaar uit laten groeien tot een bedrijf met 800 medewerkers. Ze benadrukte daarnaast dat er bij Ubisoft Toronto veel minder risico bij komt kijken dan wat  je normaal zou verwachten bij een nieuwe studio, omdat het bedrijf "volledig ondersteund wordt door Ubisoft en al ervaren mensen in dienst heeft." Ubisoft Toronto werd vorig jaar opgericht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou