Ubisoft steunt trouwe RB6 fans met gratis uitbreiding | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Rainbow Six is voor de meeste PC gamers een naam die herinneringen naar boven brengt. Niet alleen de eerste twee delen dragen daar aan bij, ook Rainbow Six 3: Ravenshield heeft daar aan bijgedragen. Na de laatste uitbreiding van deze titel, Athena Sword, was het lange tijd stil. Deze stilte werd echter doorbroken toen men Rainbow Six: Lockdown aankondigde. Hoewel er een nieuwe titel in de reeks is aangekondigd, moeten PC gamers langer wachten om met hun vingers aan de game te geraken, gezien de release date voor PC is verschoven naar 2006. Om de trouwe fans en volgelingen van de serie echter een hart onder de riem te steken, biedt Ubisoft deze mensen een gratis uitbreiding aan. Onder de naam Rainbow Six 3: Iron Wrath, krijgen spelers een zestal nieuwe wapens en verschillende soorten uitrusting die ze kunnen gebruiken in een aantal nieuwe levels.

6 new Real-World weapons

Surprise the enemy with special-i ue firearms like the MK3 Auto SG Jackhammer Shotgun.

Conquer Cla ic Mi ions

Test your skills on 3 cla ic Rainbow Six, Rogue Spear, and Eagle Watch mi ions optimized for today's technology.

An All-New 7 mi ion Campaign

Storm volatile terrorist hotspots in Eastern Europe through a frenetic Single-Player Campaign.

5 New Multiplayer modes

Dominate new multiplayer modes like Virus Upload and Gas Alert, Featuring 15 brand-new maps.Door op het bovenstaande logo te drukken wordt je naar de pagina bij Fileplanet gebracht alwaar je Iron Wratch kunt downloaden.

Gamers die niet op PC spelen en liever Rainbow Six op hun spelcomputer spelen, moeten nog even wachten tot september wanneer Rainbow Six: Lockdown in de winkelscahppen ligt. Natuurlijk kan je ook je exemplaar van Rainbow Six 3 nog gaan herspelen tot die tijd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou