Ubisoft Quebec werkt aan MMORPG, mogelijk voor Wii U | Gamer.nl

Ubisoft Quebec werkt aan MMORPG, mogelijk voor Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het bericht op Twitter maakt de medewerker, Emile Gauthier, kenbaar dat Ubisoft Quebec op zoek is naar een aantal mensen om het team dat aan de MMORPG werkt te versterken. Hij linkt daarbij naar een pagina waarop tien vacatures staan, waaronder een aantal die specifiek de Wii U als platform noemen.

Hoewel er geen baan aangeboden staat die zowel de Wii U als de MMORPG noemt in zijn taakomschrijving, wordt er wel een Network Programmer gevraagd voor de Wii U-titel. Om wat voor MMORPG het gaat, is nog niet bekendgemaakt. Ubisoft Quebec heeft naast het maken van Prince of Persia: The Forgotten Sands voor Wii ook meegeholpen aan de laatste twee A a in's Creed-games. De studio telt meer dan driehonderd medewerkers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou