Ubisoft opent speciale winkel voor Child of Eden | Gamer.nl

Ubisoft opent speciale winkel voor Child of Eden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De winkel telt twee verdiepingen en heeft een 'chill out'-ruimte, drie gamekamers en een grote demonstratieruimte met een televisie met een beeldschermdiagonaal van 100 inch, ruim 2,5 meter. Vanaf 3 juni is de winkel toegankelijk voor het publiek en de winkel sluit zijn deuren definitief op 22 juni.

Ubisoft opent de winkel, omdat de uitgever gelooft dat dit de beste manier is om Child of Eden te demonstreren. "Child of Eden moet gespeeld worden om te geloven en deze winkel geeft iedereen de kans om hands-on te gaan met deze unieke en meeslepende Kinect-game", verklaart brand manager Jan Sanghera tegenover MCV.

Muziekgame Child of Eden verschijnt 17 juni voor Xbox 360. In september verschijnt de game op PlayStation 3, die versie wordt bestuurd met PlayStation Move.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou