Ubisoft Massive werkt aan Star Wars-game

Ubisoft Massive werkt aan Star Wars-game

Ubisofts Massive Entertainment-studio werkt aan een Star Wars-openwereldgame. Dat meldt href="https://www.wired.com/story/lucasfilm-games-star-wars-ubisoft-indiana-jones-bethesda/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Wired</a>.

Volgens de The Division-maker bevindt het project zich in een vroege ontwikkelfase. De game wordt gemaakt in Ubisofts eigen Snowdrop Engine en wordt geregisseerd door Julian Gerighty, bekend van The Division 2 en The Crew. Details over de setting van de game zijn nog niet bekend.

Het betreft mogelijk de eerste game die na de samenwerking tussen Disney en Electronic Arts verschijnt. In 2013 verkreeg Electronic Arts voor tien jaar de exclusieve rechten om Star Wars-games te ontwikkelen. Volgens vicepresident van Global Games en Interactive Experiences Sean Shoptaw blijft EA, naast andere ontwikkelaars, games in het Star Wars-universum maken:

"EA is en zal een zeer strategische en belangrijke partner voor ons blijven in de toekomst. Maar we vonden dat er ruimte is voor anderen."

De eerstvolgende bevestigde Star Wars-game is Lego Star Wars: The Skywalker Saga, die aankomende lente verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Open world/universe Mandalorian game awesomeeee!!!!

0
test

Ze zijn flink bezig bij LucasArts games. Hopelijk creëert dit ook nog ruimte voor meer (oude) franchises van LucasArts games!

0
test

@Ryme het is lucasfilms games nu he ;)

0

Aanbevolen voor jou