De E3 is nog maar een kleine maand van ons verwijderd en dat is te merken. De laatste paar weken worden er weer heel wat games aangekondigd en ook beginnen bedrijven hun eerste E3 line-ups te onthullen. Ubisoft heeft de afgelopen twee weken meer dan tien nieuwe titels uit de doeken gedaan en vandaag heeft men officieel bekend gemaakt welke titels daarvan op de E3 te zien zullen zijn.

In dit lijstje vinden we een titel terug die nog niet eerder officieel bekend was gemaakt, namelijk Prince of Persia 2, een opvolger voor Prince of Persia: The Sands of Time. De lijst bestaat voornamelijk uit sequels en games gebaseerd op een bestaande franchise. Alleen Brothers in Arms, de nieuwste game van Gearbox Studios, is origineel te noemen. Verder zijn de volgende games op de E3 te zien:Tom Clancy's Ghost Recon 2

Tom Clancy's Rainbow Six Black Arrow

Far Cry Instincts

Myst IV Revelation

Settlers V

Rocky Legends

Pacific Fighters

Silent Hunter III

Playboy The Mansion

The Dukes of Hazzard, Return of the General LeeOf Ubisoft deze E3 weer net zo overtuigend uit de bus weet te komen als de voorgaande, zullen we over een kleine maand ontdekken. De line-up kent alvast een aantal veelbelovende titels, maar ook een aantal titels waar wij zelf niet al te hoge verwachtingen van hebben.