Ubisoft kondigt zeven launchgames voor Nintendo's Wii aan | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Uitgever en ontwikkelaar Ubisoft komt met een indrukwekkend aantal van zevengames voor de launch van de Wii. We kenden natuurlijk al het maffe spel RaymanRaving Rabbids, die voorlopig exclusief voor de Wii wordt ontwikkeld en RedSteel, de eerste shooter die we voor het platform hebben gezien. Al mooielaunchgames voor een third party ontwikkelaar zou je zeggen, maar Ubisoft heefter nog vijf in petto.

Het meest opvallende van de zeven, is ongetwijfeld Far Cry.De shooter is al uitgekomen voor de PC, Xbox en Xbox 360 en speelt zich altijdaf op prachtige tropische eilanden. Ook zullen vliegtuigjes spel BlazingAngels: Squadrons of WWII en racegames GT Pro Series en Monster 4x4 WorldCircuit launchgames zijn. De laatste titel van het rijtje een is een spelgebaseerd op de animatiefilm Open Season.

Een indrukwekkende line-up voor een third-party ontwikkelaarals Ubisoft. Laurent Detoc, president van Ubisoft Noord-Amerika, zegt datUbisoft al vanaf het begin in Nintendo’s Wii gelooft en dat ze er daarom ook demeeste profijt van kunnen krijgen:

“Media andanalysts agree that Ubisoft has the greatest potential for reward with the newconsole’s launch because we believed in it from the beginning. With animpre ive lineup of launch games that offer something for everyone, we are in aunique position to benefit from the Wii’s succe in appealing to both new andhardcore gamers.”

Met dank aan DS-Lite voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou