Ubisoft kondigt nieuwe IL-2 Sturmovik-game aan | Gamer.nl

Ubisoft kondigt nieuwe IL-2 Sturmovik-game aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover wordt ontwikkeld door 1C Company, dat ook de eerdere delen maakte. De game vindt plaats tijdens de Slag om Engeland in 1940 en laat spelers plaatsnemen in vliegtuigen om Hitler's volgelingen uit de lucht te knallen. Er zit meer dan een dozijn aan bestuurbare vliegtuigen in de game en nog eens twaalf stuks die door de computer worden bestuurd. Naast een singleplayer staat ook een multiplayer in de planning, met mogelijk online gevechten voor maximaal 128 man.

Ubisoft heeft aangekondigd dat er een speciale editie van Cliffs of Dover uit zal komen, die verkrijgbaar is via de online winkel van de uitgever. In de speciale editie zitten onder meer een map met strategische locaties uit de Slag om Engeland, een replica van aanwijzingen voor piloten van het Spitfire I-vliegtuig en een gids van 150 pagina's met pilootinstructies.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou