Ubisoft kondigt Assassin’s Creed Valhalla aan

Ubisoft kondigt Assassin’s Creed Valhalla aan

Ubisoft heeft vandaag officieel Assassin’s Creed Valhalla aangekondigd.

Sinds 14:00 uur vanmiddag zond Ubisoft een livestream uit waarin artiest Kode Abdo, ook bekend als Bosslogic, artwork van de nieuwe Assassin’s Creed maakte. De livestream werd gedurende de hele dag getoond. In de loop van de livestream werd duidelijk dat het hoofdpersonage op de artwork een Viking is.

Aan het einde van de stream werd het Assassin’s Creed-logo op de bijl van het hoofdpersonage getekend. Daarna werd de naam van de game onthuld, Assassin's Creed Valhalla. Verder werd ook het logo van de game onthuld. Morgen om 17:00 uur Nederlandse tijd toont Ubisoft de eerste trailer van de game.

Verdere informatie over Assassin's Creed Valhalla is er nog niet. Zo is het ook nog niet duidelijk op welke systemen het spel verschijnt. Waarschijnlijk komt de game uit op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X en pc, maar dit is nog niet bevestigd. Een releasedatum is ook nog niet bekend.

Assassin's Creed Valhalla
Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben niet zo thuis in geschiedenis, geen idee welke tijd dit moet voorstellen. Iets met Vikingen? Het mag van mij wel iets minder op boten gericht zijn.

0
test

@MikkelR1 Dan ben ik bang dat deze niets voor jou gaat zijn. Historisch gezien waren de Vikingen best druk met het zeilen rond Europe (en deel van de rest van de wereld) voor expedities. Later - en zo nu en dan - stichtten ze op bepaalde plaatsen ook nederzettingen. Engeland is een groot voorbeeld voor waar dat vooral gebeurde. Het waren ook handelaars, iets wat snel wordt vergeten. Slavenhandel is daar ook een voorbeeld van. Zij werden uit veroverde gebieden gehaald en elders verkocht.

0

@MikkelR1 De vikingen speelde een grootte rol in de vroege middeleeuwen van ongeveer 500 tot 1000 nc. Zij waren toen der tijd met heel veel, waardoor hun woonplaatsen overbevolkt raakten. Daarom gingen ze binnen Europa zowel plunderen als nieuwe leefgebieden zoeken. De vikingen hadden hierin een zeer groot voordeel aangezien zij toen de beste en snelste schepen van Europa hadden. Ubisoft kennende willen ze de games zo realistisch mogelijk maken. Dus reken er maar op dat er we weer met die rotschepen moeten varen.

0
test

@MikkelR1 'de vikingen' is nogal een verzamelterm, dan kan het inderdaad grofweg tussen 500 en 1000 afspelen. Gezien het overkoepelende thema van Assassin's Creed zouden de nadagen van de Vikingen (1000/1100) logisch zijn, toen kwamen ze meer en meer in conflict met de christenen (en dan leg je makkelijk de link met de Templars natuurlijk). En reken maar dat we weer gaan varen.

0
test

@MikkelR1 Vikingen, joepie! Maar idd, dat gedoe met die boten hoeft voor mij ook niet.

0
test

Ragnar Lothbrok Simulator! Ben benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou