Ubisoft kondigt abonnementsdienst Uplay Plus aan

Ubisoft kondigt abonnementsdienst Uplay Plus aan

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-presentatie de abonnementsdienst Uplay Plus aangekondigd. De dienst is beschikbaar vanaf 3 september.

Met een abonnement op Uplay Plus kunnen spelers voor 14,99 euro per maand ruim 100 games uit de catalogus van Ubisoft onbeperkt spelen. Games die Ubisoft onder meer aanbiedt zijn Assassin's Creed: Odyssey, The Division 2 en The Crew.

Uplay Plus is in eerste instantie aangekondigd voor pc, maar in 2020 wordt de dienst tevens toegankelijk voor gebruikers van Google Stadia. Wanneer dat precies gaat gebeuren en welke games nog meer beschikbaar komen is nog onbekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een verschrikkelijke ontwikkeling ... straks + 100 euro per maand betalen aan abonnementjes van diverse ontwikkelaars. Ik koop de titels wel los...

0
test

@Lord Ganon exact wat ik ook denk. Het is gewoon makkelijk mensen paaien. Zodra mensen gewend zijn aan deze subs, vervalt de optie voor fysiek.

0
test

@Lord Ganon Ik vind het fantastisch. Bespaar een hoop geld op deze manier :D

0
test

@Erwintjuh Hoe dan? Een beetje gamer heeft straks tien abo's nodig om de krenten uit de pap te vissen. Gaat toch nergens over. Stem met je portemonnee en doe hier niet aan mee. Ik ben geïnteresseerd in bepaalde titels, niet het hele portfolio van uitgever dit of dat. Bah.

0

Aanbevolen voor jou