Ubisoft+ is de nieuwe naam van Uplay+, komt naar Stadia en Luna

Ubisoft+ is de nieuwe naam van Uplay+, komt naar Stadia en Luna

Ubisoft heeft de naam van abonnementsservice Uplay+ veranderd naar Ubisoft+.

Dat is een logische keuze, want eerder kondigde Ubisoft al aan te stoppen met de Uplay-naam. Uplay gaat namelijk Ubisoft Connect heten.

Vooralsnog is de abonnementsservice alleen op pc beschikbaar. Op 10 november begint op Amazon Luna echter een bèta voor Ubisoft+. Op die dag wordt tevens de naam van de service op pc veranderd. Eind dit jaar komt Ubisoft+ ook naar Google Stadia.

Ook nieuw is dat Ubisoft+ - voorheen dus Uplay+ - een multiplatformservice wordt. Leden die op één platform bepaalde games via Ubisoft+ aanschaffen, kunnen die games op alle systemen spelen. Het gaat dus om een gedeelde bibliotheek tussen pc, Amazon Luna en Google Stadia.

Ubisoft+ kost zo'n 15 euro per maand en geeft abonnees toegang tot meer dan honderd games van de Franse uitgever, waaronder nieuwe releases. Dit najaar lanceert Ubisoft onder andere Watch Dogs Legion, Immortals Fenyx Rising en Assassin's Creed Valhalla.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk, Ubisoft snapt het wel. Dan hebben we zulke toffe streaming diensten van uitgevers, en dan moet je zoals bij EA nog per platform een abbo afsluiten. Multiplatform is het geheim voor dit soort diensten. Als in beneden zit wil ik mijn streaming games op m’n PlayStation of Xbox kunnen spelen. Ga ik naar boven naar m’n game pc, wil ik daar verder kunnen. Kom EA, volg je concurrentie

0
test

Dat Uplay was nog treuriger als EA's Origin.

0

Aanbevolen voor jou