Ubisoft herstelt Far Cry 4-keys die al in gebruik zijn | Gamer.nl

Ubisoft herstelt Far Cry 4-keys die al in gebruik zijn | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De codes werden in eerste instantie gedeactiveerd omdat deze op Origin gekocht waren met frauduleuze creditcardgegevens. Het bedrijf komt nu terug op deze besli ing. "Na verder onderzoek naar de op illegale wijze verkregen codes, herstellen we de codes van spelers die ze al geactiveerd hebben en aan het spelen waren", aldus Ubisoft.

Wel zegt het bedrijf dat het illegale codes in de toekomst blijft deactiveren als het deze tegenkomt. Ubisoft werkt samen met Electronic Arts om situaties als die van Far Cry 4 te voorkomen. "We adviseren spelers om codes alleen via Uplay of bekende retailers aan te schaffen", zegt de uitgever.

Keysites G2A en Kinguin hebben een aantal gedupeerden compensatie geboden voor de niet langer werkende codes. Het ging om codes die derde partijen op de sites verkochten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou