Ubisoft heeft meer dan 15 games in ontwikkeling voor 3DS | Gamer.nl

Ubisoft heeft meer dan 15 games in ontwikkeling voor 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ubisoft heeft een sterke relatie met Nintendo en we hebben geïnvesteerd in het maken van meeslepende games voor de 3DS", vertelt Moret. "Nintendo doet fantastisch werk met het creëren van een markt rondom hun nieuwe ideeën. Met Street Pa , de 3D-camera en andere innovatieve ideeën zijn ze in de positie hetzelfde te doen met de 3DS. Voeg de nieuwe dingen bij Nintendo's bestaande handheld, en we verwachten dat de 3DS een groter succes zal zijn dan de originele DS."

Tijdens de Nintendo 3DS-lancering heeft Ubisoft zichzelf gepositioneerd als grootste 3DS-uitgever naast Nintendo zelf. De uitgever bracht op 25 maart Rayman 3D, Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars 3D, Asphalt 3D en Tom Clancy's Splinter Cell 3D uit. Een week later volgden Strijd der Giganten: Dinosaurs 3D en Rabbids 3D. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou