Ubisoft haalt Ghost Recon Phantoms per 1 december offline | Gamer.nl

Ubisoft haalt Ghost Recon Phantoms per 1 december offline | Gamer.nl

Ubisoft heeft aangekondigd dat de free-to-play online shooter Ghost Recon Phantoms per 1 december offline wordt gehaald.

Volgens de makers is de game niet zo succesvol gebleken als aanvankelijk werd gehoopt. Ubisoft verlegt zijn focus nu naar andere projecten. De ontwikkelaar maakte niet duidelijk waarom de game niet succesvol genoeg is.

Het is vier jaar geleden sinds de bèta van de gratis third person multiplayer shooter speelbaar werd op pc. In de tu entijd heeft de game een aanzienlijke groep aan vaste spelers vergaard. Een aantal van deze spelers heeft een hoop geld uitgegeven aan Ghost Coins waarmee spelers items kunnen kopen in de game.

Spelers hebben tot 1 december de mogelijkheid om hun Ghost Coins te spenderen, waarna de game offline gehaald wordt. Er kunnen vanaf nu geen Ghost Coins meer gekocht worden. Daarnaast kunnen de Ghost Coins die spelers bezitten niet worden overgezet naar andere games. De gebruikersovereenkomst en verkoopvoorwaarden maken een eventuele terugbetaling ook niet mogelijk.

Naast Ghost Recons Phantoms maakte Ubisoft eerder ook al bekend dat Mighty Quest for Epic Loot, een game die ook gratis speelbaar is, offline zal worden gehaald per 25 oktober.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou