Ubisoft: 'God of War pakt spelers van Prince of Persia af' | Gamer.nl

Ubisoft: 'God of War pakt spelers van Prince of Persia af' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sjovall geeft aan dat veel spelers zijn gestopt met het spelen van Prince of Persia-games en over zijn gestapt op God of War. Dat heeft volgens Sjovall te maken met de 'tammere' grafische stijl van Prince of Persia en het ontbreken van brute sterfanimaties. Ook hebben spelers aangegeven dat Prince of Persia-games niet moeilijk genoeg zijn.

Terug naar de roots

Forgotten Sands, de nieuwe game in de Prince of Persia-reeks die in ontwikkeling is bij Ubisoft, gaat terug naar de oorspronkelijke kwaliteiten van de serie. Ubisoft belooft dat de game gewelddadig wordt en een hogere moeilijkheidsgraad krijgt. "Het idee is dat we onze oude fans terughalen, en tegelijk nieuwe fans maken", aldus Sjovall. Toch wordt er volgens Ubisoft een duidelijke grens gesteld met betrekking tot het bloed en geweld. "We willen intere ante gevechten hebben in de game, maar niet zo gewelddadig als in God of War."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou