Ubisoft deelt plannen om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren

Ubisoft deelt plannen om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren

Ubisoft heeft een traject gedeeld om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren.

De pas uitgekomen game werd wisselvallig ontvangen in recensies wereldwijd, wat volgens Ubisoft zelf leidde tot tegenvallende verkoop van het spel. Het bedrijf is niet alleen van plan dit voortaan te voorkomen - Ubisoft stelde vorige week hun games Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine uit - maar heeft nu ook plannen gedeeld om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren.

Half november moet update 1.0.3 uitkomen, waarmee diverse bugs moeten worden weggewerkt. Zo moeten problemen rondom het repareren van drones, de nachtvisiebrillen en de notificatie dat een missie is geklaard opgelost worden. Eind november volgt vervolgens nog een update die nog meer verbeteringen moet doorvoeren.

Daarna richt het bedrijf zich op nieuwe content. In december moet er een raid beschikbaar komen genaamd project Titan, gevolgd door een live-event genaamd 'The Terminator'. Meer hierover is nog niet bekend.

Ubisoft laat weten verder diverse klachten te willen behandelen. Zo zijn ze op de hoogte van de klachten rondom de in-game economie en moeten er de komende weken dan ook aanpassingen gemaakt worden. Ook wordt er gewerkt aan de toevoeging van door de computer bestuurde teamgenoten. Meer is te lezen op de Ghost Recon-website.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik snap echt niet welke bugs iedereen heeft ben zelf echt nog niks tegen gekomen op de PC heel apart maar goed zal wel aan mij liggen 😋 AI team hoeft voor mij niet speel prima zo solo op extreme er is nog geen basis geweest die ik niet kon afmaken ☺️ maar goed ik heb liever dat ze het parachute springen aanpakken in Wildlands kon je zo hop van een flat of van een rots base jumpen enig id hoe vaak ik al te pletter ben gevallen omdat de rand niet recht is 😅

0
test

@Dondervuist Dat is dus het probleem bij de PC, zoveel configuraties dat er genoeg mis kan gaan, we zien het zelfs met de simpelste kantoorapplicaties die helemaal niets speciaals doen.. Jij hebt misschien net die configuratie waar de developers van ubisoft ook deels mee werken.

0
test

@SuperDre sorry maar daar geloof ik niks van. Ik zie het verband met kantoor applicaties niet. Wat er mis gaat is dacht ik niet hardware gerelateerd maar gin toch vooral over coop en dergelijke.

0
test

@Dondervuist precies hetzelfde hier. Alleen die notificatie als je opnieuw opstart. Verder prima game, vermaak me wel in mijn eentje

0

Oh jah ben benieuwd naar de Engineer class ik hoop op een mix van reparatie (Battlefield) en Hacker (beetje black ops) mooi een Azrael drone hacken ofzo of een murmur drone 😊

0

Aanbevolen voor jou