Ubisoft brengt populaire Scott Pilgrim-game mogelijk terug

Ubisoft brengt populaire Scott Pilgrim-game mogelijk terug

De tweedimensionale brawler Scott Pilgrim vs. The World komt nadat het spel voor lange tijd niet meer beschikbaar was mogelijk weer online te staan.

Scott Pilgrim vs. The World, gebaseerd op de gelijknamige film, verscheen oorspronkelijk op PlayStation 3 en Xbox 360. De digitale indiegame kreeg al snel een cultstatus en werd in 2014 offline gehaald, waarschijnlijk vanwege een afgelopen licentie. Fans hopen al jaren dat het spel weer beschikbaar komt.

Gisteren hield The Academy of Motion Picture een 'watch party' voor de film. Diverse castleden, regisseur Edgar Wright en Bryan Lee O'Malley, de maker van de graphic novel waarop de film is gebaseerd, plaatsten tijdens het kijken live tweets. O'Malley tweette dat hij graag zou zien dat de game weer beschikbaar zou komen. Ubisoft reageerde hierop met het 'denk'-emoji, wat er mogelijk op wijst dat het bedrijf van plan is om dit inderdaad te doen.

In 2016 liet O'Malley al weten dat het zijn doel was om de game weer opnieuw in de verkoop te krijgen. Ook fans hopen al jaren dat het spel weer beschikbaar komt. Mogelijk heeft Ubisoft hier eindelijk gehoor aan gegeven. Vooralsnog is niets officieel bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kende heel het spel niet, en moet ook nog steeds eens die film kijken.

0

Aanbevolen voor jou