Ubisoft brengt de MMO Rift: Planes of Telara naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Door de krachten te bundelen met een marktleider als Ubisoft, wordt nogmaals aangetoond dat Rift potentie heeft om een aangename verandering te zijn in online gaming”, zei Lars Buttler, CEO van Trion Worlds. “We zijn opgetogen over de samenwerking met Ubisoft, omdat we kwalitatief goede producten willen leveren aan gamers over de hele wereld.”

Rift moet begin volgend jaar uitkomen en zal naast Nederland ook in Frankrijk, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Scandinavische landen uitkomen.

Aardverschuivingen

Rift: Planes of Telara is een fantasievolle MMORPG die zich afspeelt in een wereld die zwaar is beschadigd door verschillende aardverschuivingen. Spelers krijgen de keuze uit verschillende ra en en kla en om mee te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou