Ubisoft bevestigt bestaan van Watch Dogs Legion

Ubisoft bevestigt bestaan van Watch Dogs Legion

Ubisoft heeft bevestigd dat Watch Dogs Legion echt bestaat. De onthulling vindt plaats tijdens E3 komende week.

Gisteren lekte er via Amazon UK informatie uit over een nieuwe Watch Dogs-game. Het spel zou Watch Dogs Legion heten en zich afspelen in een toekomstig Londen. Daarbij zouden spelers in de huid kunnen kruipen van elk personage - hoe onbelangrijk ook - in het spel.

Ubisoft heeft nu het officiële Twitter-account van Watch Dogs aangepast naar de nieuwe naam van de game. Ook heeft het bedrijf onthuld dat Legion op E3 wordt onthuld. Aangezien de naam in ieder geval correct is, lijkt de andere informatie ook juist te zijn, al is dit nog niet bevestigd.

Aanstaande maandagavond houdt Ubisoft om 22:00 uur Nederlandse tijd zijn E3-persconferentie. Hoogstwaarschijnlijk zien we dan meer van Watch Dogs Legion.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als je NPC's kunt besturen, zijn het toch eigenlijk geen NPC's meer.. dus of het nou klopt of niet, het klopt niet. =)

0
test

@MikkelR1 Klopt ahah precies dit! Vroeg me ook al af waarom de term NPCs word gebruikt.

0

Ik ben nu dus benieuwd in hoeverre deze game nu echt een eigen smoel krijgt en niet te duidelijk een kopie is van AC en Far Cry.

0
test

@fonsrutte in welke zin? Ik heb kort na het uitspelen van watch dogs 2 assassins creed odyssey opgepakt tot 98% completion. Ik heb naar mijn mening wel degelijk 2 verschillende spellen met een eigen smoel gespeeld.

0

@Millman7 Dat klopt, maar dat heeft vooral te maken met het feit dat AC echt een andere weg ingeslagen is. WD en FC lijken echter nog steeds veel op elkaar.

0

Aanbevolen voor jou