Ubisoft bevestigt bestaan Far Cry 6 met teaser

Ubisoft bevestigt bestaan Far Cry 6 met teaser

Het bestaan van het gisteren uitgelekte Far Cry 6 is door Ubisoft bevestigd middels een korte teaser.

Via de officiële Far Cry-Twitter werd kort een van de hoofdpersonages - dictator Anton Castillo - getoond, die wordt vertolkt door Breaking Bad- en Westworld-acteur Giancarlo Esposito. Aan het einde van de teaser wordt Ubisoft Forward genoemd, het evenement dat aanstaande zondag om 21:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden. Daar wordt de game naar alle waarschijnlijkheid dan ook volledig onthuld.

Gisteren lekte er een PlayStation Store-pagina uit van de toen nog niet aangekondigde game. Daar werd een releasedatum van 18 februari 2021 op genoemd. Ook zouden spelers van de PS4-versie gratis kunnen upgraden naar de PS5-versie - vermoedelijk gaat dit ook op voor Xbox-consoles.

Volgens de gelekte info draait de game om dictator Anton Castillo, die samen met zijn zoon Diego met harde hand regeert op het tropische eiland Yara. Castillo zou het fictieve land 'koste wat het kost' in ere willen herstellen. Spelers zouden Dani Rojas besturen, een inwoner van Yara die als guerrillastrijder vecht voor vrijheid in jungles, stranden en Esperanza, de hoofdstad van Yara.

Fans speculeren overigens dat zoon Diego een jongere versie is van Vaas, de iconische slechterik uit Far Cry 3. Het litteken op zijn wenkbrauw zou daar op kunnen wijzen. Dit is echter nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou