Ubisoft werkt aan tv-serie van Assassin's Creed | Gamer.nl

Ubisoft werkt aan tv-serie van Assassin's Creed | Gamer.nl

Aymar Azaizia, contentmanager bij Ubisoft, heeft tijdens eenhref="https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/60pj33/i_am_aymar_azaizia_head_of_content_for_assassins/"> Reddit AMA </a>bekendgemaakt dat er een tv-serie in de maak is van Assassin's Creed.

Azaizia heeft dit bevestigd, maar wilde geen specifieke details geven over de tv-serie. "We zullen onze tijd nemen om er zeker van te zijn dat we iets leveren waar we trots op kunnen zijn," aldus Azaizia.

Vorig jaar kwam het nieuws al naar buiten dat Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, in gesprek was met Netflix voor een serie, alhoewel het nog niet bekend was om welke serie het ging. De tv-serie van A a in's Creed zal waarschijnlijk geproduceerd worden door Ubisoft Motion Pictures.

Azaizia werd ook gevraagd naar A a in's Creed Empire, volgens geruchten is dit de nieuwste game in de serie die in het najaar zou moeten verschijnen. Het gerucht gaat de game zich afspeelt in het oude Egypte. Echter ging hij behalve een kort berichtje met "lol" niet in op vragen over de game.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou