Ubisoft Berlin gaat werken aan Far Cry-franchise | Gamer.nl

Ubisoft Berlin gaat werken aan Far Cry-franchise | Gamer.nl

Ubisoft heeft aangekondigd dat de nieuwe studio in Berlijn, die begin 2018 opent, mee gaat werken aan de Far Cry-franchise.

De nieuwe studio van Ubisoft in Berlijn gaat meewerken aan de Far Cry-franchise, dit heeft de ontwikkelaar en uitgever bekendgemaakt. De nieuwe studio genaamd ‘Ubisoft Berlin’ opent begin 2018. Ubisoft Berlin zal nauw samen gaan werken met Ubisoft Blue Byte, bekend van Anno 2205, For Honor en Rainbow Six: Siege.

“We zijn erg trots om te mogen aankondigen dat onze gloednieuwe studio in Berlijn begin 2018 zal beginnen met het werken aan games. De nieuwe studio, Ubisoft Berlin, zal gaan werken aan grote titels van Ubisoft, te beginnen met de award-winning Far Cry-franchise.” laat Ubisoft Blue Byte, de Duitse tak van Ubisoft, weten via Twitter. De studio zal onder leiding van Istvan Tajnay komen te staan.

Ubisoft brengt 27 februari 2018 het nieuwste deel in de franchise, Far Cry 5, naar PlayStation 4, Xbox One en pc. In Far Cry 5 staat een extreemrechtse, religieuze familie die zichzelf Eden's Gate noemt centraal. Verschillende personages moeten een fictieve plek in de Amerikaanse staat Montana behouden van een sektarische groep.

Eerder dit jaar kondigde Ubisoft al aan dat het onder andere een nieuwe studio zou gaan openen in Berlijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou