Ubisoft-AI Sam bevestigt mogelijk Watch Dogs 3 | Gamer.nl

Ubisoft-AI Sam bevestigt mogelijk Watch Dogs 3 | Gamer.nl

Sam, de gaming-assistent gemaakt door Ubisoft, heeft mogelijk Watch Dogs 3 bevestigd.

Sam is een digitale a istent vergelijkbaar met Siri en Alexa, maar gemaakt door Ubisoft en gericht op gaming. Sam kan vragen beantwoorden over Ubisoft-games en herinnert spelers aan afspraken met vrienden voor online speelse ies. Sam is nu in bèta bij Canadese Ubisoft Club-leden, maar het is de bedoeling dat hij uiteindelijk overal beschikbaar wordt. Op de website vertelt Ubisoft hoe de app gedownload kan worden.

Op het moment is er echter wat ophef over Sam. Gebruikers in Canada melden namelijk dat als ze hem vragen over Watch Dogs 3, hij als volgt reageert: "Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de laatste early build die ik geprobeerd heb ziet het er erg goed uit. Het ontwikkelteam heeft wonderen verricht! Kan niet wachten tot je het probeert!" We kunnen dit niet bevestigen vanwege de beperkte uitrol van de bèta, maar het lijkt erop dat Ubisoft hiermee het bestaan van Watch Dogs 3 heeft bevestigd. Mocht Watch Dogs 3 werkelijk in de maak zijn, horen we ongetwijfeld meer op E3 2018.

kreeg deze info van fans toegestuurd en zij hebben zelfs een clipje laten zien met het gesprek met Sam om neppe screenshots te ontkrachten.

Sam Watchdogs 3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou