Tweetal wilde aanslag op Pokémon World Championship plegen | Gamer.nl

Tweetal wilde aanslag op Pokémon World Championship plegen | Gamer.nl

Twee deelnemers van de Pokémon World Championship die dit weekend werd gehouden in Boston waren van plan andere deelnemers met vuurwapens uit te schakelen. De politie pakte het duo op voordat men het evenement kon bereiken.

De 18-jarige Kevin Norton en 27-jarige James Stumbo uit Iowa werden voor het toernooi van start ging opgepakt. Dit omdat het tweetal een foto van de geweren en hun auto op Facebook plaatste. De politie van Boston onderzocht daardoor de auto en vond de wapens, waaronder een AR15-rifle en een jachtmes.

Het duo is opgepakt wegens illegaal bezig van vuurwapens, ammunitie en andere overtredingen in verband met wapens. De twee gamers staan terecht in Boston.

Deelnemers en bezoekers van het Pokémon-toernooi werden pas na het toernooi verwittigd wat er gaande was, om paniek te voorkomen. Deelnemers moesten via diverse voorrondes toegang krijgen tot het toernooi. Norton en Stumbo hebben dus eerst via voorrondes toegang verkregen voordat ze besloten geweren te halen en die mee te nemen naar het hoofdtoernooi.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou