Tweede seizoen van The Witcher is gefilmd

Tweede seizoen van The Witcher is gefilmd

De opnames voor het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher zitten er op.

Dat heeft Netflix afgelopen vrijdag bevestigd. De streamingdienst gaf daarnaast een video uit waarin achter de schermen van de opnames gekeken wordt. Deze video wordt gepresenteerd door showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Zo wordt verteld dat de crew uit meer dan 1200 mensen en 89 acteurs en actrices bestaat en dat er 158 dagen is geschoten. Op sommige dagen schoten meerdere cameracrews tegelijkertijd.

Hoewel er nog weinig over het verhaal van het tweede seizoen wordt weggegeven, meldt Hissrich wel dat het tweede seizoen onder andere het Blood of Elves-verhaal verfilmt - in Nederland bekend als Het Bloed van Elfen. Dat is de eerste volledige The Witcher-roman - de verhalen daarvoor kwamen uit als korte verhalen - en draait onder andere om Geralt en Ciri die samen in Kaer Morhen trainen. 

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The Witcher precies op Netflix staat. Er komt ook een animeserie gebaseerd op The WItcher en een live-action prequelserie uit op Netflix.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola wacht... Je vindt de assassin creed games fantastisch (zelfs de laatste paar ac's nemen inspiratie van de witcher3) maar je vindt witcher 3 meh? Raar haha

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik vind het een vette serie, maar ben na het eerste gebied ook afgehaakt van het spel. Toen ging het zo veel over gebeurtenissen uit de eerdere delen (die ik niet had gespeeld) en waarover je dan ook keuzes moest maken (waar ik geen chocola van kon maken), dat ik er klaar mee was.

0
test

@Michael-Raymond-Clayton Die eerste 2 delen hoef je echt niet te spelen om de derde deel te spelen. Ik heb The witcher 3 eerst gespeeld en daarna pas de andere 2 delen.

0
test

@armilo-theus tja, wat is hoeven? Ik vond het in elk geval heel vervelend dat ik in dialogen diverse keuzes moest maken over dingen waar ik niets van wist. Ik kon die verhalen niet volgen, de gevolgen van mijn keuzes totaal niet inschatten en haakte daardoor af. Natuurlijk had ik door kunnen spelen en had dit geen dealbreaker hoeven zijn, maar dat was het voor mij dus wel.

0

Aanbevolen voor jou