Tweede bètafase Elite: Dangerous begint op 30 september | Gamer.nl

Tweede bètafase Elite: Dangerous begint op 30 september | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Spelers krijgen meer invloed op hun carrière door hun gevechten en gedrag. Ratings na gevechten en reputaties hebben invloed op de instelling van anderen en prijzen in de gamewereld. Daarnaast worden er 'simulator'-tutorials gelanceerd. De nieuwe bèta voegt ook zo'n vijfhonderd nieuwe sterrensystemen toe om te ontdekken. Ook zijn alle namen van de mensen die aan de Kickstarter hebben meebetaald toegevoegd aan de NPC-database in de game.

Elite: Dangerous komt later dit jaar officieel uit op pc, en drie maanden later voor Mac. De game gaat 49,99 euro kosten in Frontier's online winkel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou