Tweede Battlefield 4-dlc nu gratis via EA Access | Gamer.nl

Tweede Battlefield 4-dlc nu gratis via EA Access | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

EA laat weten dat gebruikers van de abonnementsdienst tu en 29 januari en 28 februari de Second A ault-dlc gratis kunnen downloaden. Wanneer gebruikers de dlc eenmaal geclaimd hebben, hebben ze voor altijd toegang tot de inhoud.

Second A ault bevat vier Battlefield 3-maps: Operation Métro, Operation Firestorm, Caspian Border en Gulf of Oman. Ook zitten er wapens uit Battlefield 3 in: de F2000, AS Val, M60E4 en de DAO-12. Daarnaast geeft de dlc toegang tot de GOL-sniper die niet in Battlefield 3 voorkwam. Verder bevat Second A ault een strandbuggy en een schranklader als bestuurbare voertuigen.

EA Acce is een abonnementsdienst waarmee gebruikers eerder toegang krijgen tot games of bètatests. Bovendien krijgen gebruikers van de dienst 10% korting op EA-titels. De dienst kost 24,99 euro per jaar of 3,99 euro per maand. EA Acce is alleen beschikbaar op Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou