Voor WiiWare verschijnt Rock N' Roll Climber, een klimspel die de speler verschillende bergen en obstakels laat beklimmen. Het spel wordt bestuurd met de Wii Remote en Nunchuk in combinatie met het Balance Board. Het spel is verkrijgbaar voor 800 Nintendo punten (8 euro).

Daarnaast is ook My Zoo vrijgegeven, een dierensim waarin de speler dieren uit de dierentuin kan opvoeden. Naarmate de speler deze goed verzorgt, ontstaat er een band tussen het dier en zijn verzorger. Onder andere panda's, olifanten, zebra's en leeuwen zijn beschikbaar om te verzorgen. Het spel is speelbaar met de Wii Remote en is verkrijgbaar voor 500 Nintendo punten (5 euro). Het spel kan binnenkort worden uitgebreid met downloadbare content die op een latere datum beschikbaar zal komen.

Virtual Console

Voor de Virtual Console is de arcadeversie van Ninja Gaiden verschenen. De klassieker is verkrijgbaar voor 800 Nintendo punten (8 euro) en speelbaar met de Wii Remote, Classic controller en de Gamecube controller. De speler neemt het in de tweedimensionale actiegame op tegen hordes tegenstanders en maakt hierbij gebruik van onder andere werpsterren en vuurballen.