Nieuws
Stardew Valley

Twee extra games in universum van Stardew Valley op komst

Nieuwe projecten van Eric Barone aangekondigt

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Eric Barone, de maker van Stardew Valley is bezig met twee nieuwe games die zich in het Stardew Valley-universum afspelen. Een ervan vindt plaats in de daadwerkelijke wereld van Stardew Valley en het andere project zal in ieder geval iets te maken hebben met Stardew Valley.

Dit liet Barone weten door te antwoorden op de vraag van een Stardew Valley-fan op Twitter. Hij vertelt dat hij bezig is met een paar nieuwe projecten. Het spel dat plaatsvindt in de wereld van Stardew Valley is volgens hem geen farming-game en ook over het andere project is nog wat onduidelijkheid. Barone weet nog niet zeker in welke wereld dit spel zich af gaat spelen, maar kon wel vertellen dat het op één of andere manier verbonden is met zijn geliefde game.

Verder is er nog niet zoveel bekend over de nieuwe spellen, maar dat doet Barone bewust. Barone wil namelijk niet dat er meer druk komt op zijn project of dat er te veel van hem verwacht wordt. De ontwikkelaar heeft er vier jaar over gedaan om Stardew Valley te maken en ook voor de twee nieuwe spellen wil hij zoveel mogelijk tijd nemen als hij nodig heeft. Sterker nog, hij vraagt via Twitter aan zijn fans om niet te enthousiast te worden over de nieuwe projecten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Twee nieuwe trailers voor Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Gratis dynamisch PlayStation-thema voor The Last of Us: Part 2 uitgebracht
2

Reacties op: Twee extra games in universum van Stardew Valley op komst

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  3djester

  • 12 februari 2020 14:48
  Goed om te horen! Ik ben benieuwd, maar wacht rustig af…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  denver

  • 12 februari 2020 21:20
  Dat werkt altijd wel goed ja, op internet zeggen dat mensen iets niet moeten hypen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.