Turtle Beach onthult viertal Modern Warfare 3-headsets | Gamer.nl

Turtle Beach onthult viertal Modern Warfare 3-headsets | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het meest luxe exemplaar is de Ear Force Delta voor PlayStation 3 en Xbox 360: een programmeerbare draadloze 7.1 headset met bluetooth-microfoon. De headset komt in een koffertje en heeft een aantal voorgeprogrammeerde geluidsopties, geoptimaliseerd voor Modern Warfare 3. De Delta kost 299,99 dollar.

Voor de helft van die prijs kopen gamers de Ear Force Bravo, voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Deze programmeerbare headset is ook draadloos, maar heeft geen 7.1-geluid en geen bluetooth headset. De Bravo wordt verkocht voor 149,99 dollar.

Ear Force Charlie is een PC-headset van 129,99 dollar. Het betreft een surround-headset die niet draadloos is. De goedkoopste uitvoering is de Ear Force Foxtrot, die voor 99,99 dollar voor PC-, PS3- en Xbox 360-headset is te verkrijgen. De Foxtrot is niet draadloos en heeft geen surround sound.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou